Zirkzee Group: Meer dan alleen accountants

Zirkzee-groep is dé professionele partner voor financiële en fiscale zaken waar iedere ondernemer mee te maken heeft. Een ondernemer wil het beste uit zijn bedrijf halen en doet dat op basis van een businessplan, een goed draaiend sales team of dat ene unieke product, maar een goed georganiseerde en accurate administratie vormt uiteindelijk de basis van uw succes. Het levert stuurinformatie op basis waarvan belangrijke beslissingen tijdig genomen kunnen worden. Zirkzee-groep licht uw administratie door, voorziet u van stuurinformatie en wordt daarmee uw businesspartner.

Register Belasting Adviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Maas & Kleiberg

MK – The Subsidy Community is gespecialiseerd in subsidiewerving op vier thema’s: Techniek & Innovatie, Energie & Duurzaamheid, Internationaal ondernemen en Personeel.

Het schrijven van businessplannen en subsidieaanvragen vinden we niet alleen leuk, we zijn er ook goed in! Samen met u realiseren we businessplannen die als basis dienen voor het halen van maximaal rendement uit subsidies.

RDP

Bij RDP helpen onze consultants organisaties als die van u met het verkrijgen van financiering voor innovatie. Ervaren experts adviseren en ondersteunen u bij het aanvragen van overheidssubsidies voor een maximaal resultaat. We zijn er trots op dat wij de afgelopen 28 jaar internationale bedrijven in de V.S., Canada, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland hebben geholpen met het verkrijgen van meer dan een half miljard euro aan overheidssubsidies en afdrachtverminderingen.

Voor zakelijke transacties in het buitenland…

…when is value added tax payable? Could my earnings be liable to income tax or capital gains tax? Is it better to establish a subsidiary or a branch office? Are there any legal barriers and obstacles? How much do I have to pay for labour abroad? Web shops, online betting, construction services, offshore… these are all tricky subjects, and it is not always easy to avoid the pitfalls.
We have only just started! Experts from all over the world are getting ready for you!

Dex Legal; advocaten voor ondernemers

Advocatenkantoor Dex Legal biedt ondernemers maatwerk dienstverlening op een wijze die voor de ondernemer toegankelijk en ongecompliceerd is. Ons uitgangspunt is om zoveel mogelijk in het verlengde van u als ondernemer te handelen. Bij Advocatenkantoor Dex Legal kunt u altijd rekenen op een partijdige advocaat die opkomt voor uw belangen.

Integritas Solutions

De meeste mensen houden niet van conflicten en gaan dit het liefst zoveel mogelijk uit de weg. Als zich dan toch een conflict voordoet zijn we vaak in staat dit zelf op te lossen. Helaas zijn er ook situaties waarin we er zelf niet uitkomen, dan kan het fijn zijn een steuntje in de rug te hebben. Omdat geen enkel conflict hetzelfde is, biedt Integritas Solutions u een oplossing op maat in de vorm van: coaching, bemiddeling en juridisch advies.