Credion realiseert uw bedrijfsfinanciering

Of u nu bancair geld, equity en/of crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken. Credion regelt uw bedrijfsfinanciering. We zijn daarmee dé Financial Engineer met de beste toegang tot de vele bronnen van geld die er vandaag de dag zijn. Wij staan voor: Realisatiekracht, Groot inlevingsvermogen, Deskundigheid, Consistentie en Accuratesse.

Zirkzee Group: Meer dan alleen accountants

Zirkzee-groep is dé professionele partner voor financiële en fiscale zaken waar iedere ondernemer mee te maken heeft. Een ondernemer wil het beste uit zijn bedrijf halen en doet dat op basis van een businessplan, een goed draaiend sales team of dat ene unieke product, maar een goed georganiseerde en accurate administratie vormt uiteindelijk de basis van uw succes. Het levert stuurinformatie op basis waarvan belangrijke beslissingen tijdig genomen kunnen worden. Zirkzee-groep licht uw administratie door, voorziet u van stuurinformatie en wordt daarmee uw businesspartner.

Register Belasting Adviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Voor zakelijke transacties in het buitenland…

…when is value added tax payable? Could my earnings be liable to income tax or capital gains tax? Is it better to establish a subsidiary or a branch office? Are there any legal barriers and obstacles? How much do I have to pay for labour abroad? Web shops, online betting, construction services, offshore… these are all tricky subjects, and it is not always easy to avoid the pitfalls.
We have only just started! Experts from all over the world are getting ready for you!

Onze diensten: Ontwikkel uw ambitie

U heeft een idee, een plan, een ambitie. Maar hoe maakt u dat werkelijkheid? PNO Consultants helpt u daarbij. Door met u mee te denken en uw idee te vertalen naar de praktijk. Door samen met u te kijken hoe u uw project kunt financieren. En door de uitvoering zo in te richten dat u aan alle richtlijnen voldoet. Onze hulp is praktisch, bijvoorbeeld via het aanvragen van subsidie. Maar ook geven onze ervaren consultants sterk advies. Zo heeft uw idee een grotere slaagkans. En kunt u verder met het ontwikkelen van uw ambitie.

Topjurist zonder zorgen

Je hebt een arbeidsrechtelijk probleem of gedoe over een uitkering. Dat is al vervelend genoeg. Je wilt je dan niet druk maken over de kosten van een goede jurist. Een pro deo advocaat of rechtsbijstandverzekering is soms prima, maar het komt ook voor dat de kwaliteit bedroevend is. En de kosten vallen vaak tegen. Bij rechtszaken.nl krijg je een specialist op het gebied van het arbeids- en sociale zekerheidsrecht, daadkrachtig en resultaatgericht, die het ook nog eens leuk vindt om je te helpen! En het tarief? Dat is supervoordelig!

Conn-X-e, hét netwerk waar ondernemers groeien

Als zelfstandig ondernemer wil jij je expertise delen met andere ondernemers. Conn-X-e biedt je een podium om samenwerkingsverbanden aan te gaan met collega-ondernemers. Ook brengen wij grotere (MKB-)ondernemers, via Conn-X-e XL, met elkaar in contact én met onze leden uit de lokale verenigingen.