Profiel CEO: Raymond Schuwer

Raymond Schuwer is als fiscaal jurist afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en zijn interesses liggen op het gebied van innovatie, intellectuele eigendomsrechten en fiscale structuren (zowel nationaal als internationaal). Raymond is tevens fiscaal econoom, dus hij kan ook jaarrekeningen lezen en vertalen naar fiscale kansen.

Dankzij zijn jarenlange werkervaring bij o.a. de Belastingdienst, KPMG, verschillende middelgrote accountantskantoren en PNO Consultants heeft Raymond brede kennis van fiscale MKB-advisering, fiscale optimalisatie vraagstukken, start-ups, transfer pricing en herstructureringen (fusies en splitsingen). Hij heeft dan ook een groot netwerk van professionals opgebouwd en is een actief netwerker op zoek naar verbinding tussen verschillende relaties en doelstellingen.

Zirkzee Universal Innovative Tax Solutions
Zuits is een partnerschap tussen Zirkzee Group en fiscaal jurist Raymond Schuwer.
Visies & Doelen
  1. Strakke ‘tailormade’ fiscale diensten

  2. Passende en eerlijke tarieven

  3. Fiscale diensten: Innovative Tax Solutions

  4. Fiscalist met rijke ervaring

  5. Eerlijk en onafhankelijk advies

Wij zijn trots op onze partners
rechtszaken.nl
Zirkzee-groep
Credion
PNO
Taxfex
Register Belasting Adviseurs
rechtszaken.nl
Zirkzee-groep
Credion
PNO
Taxfex
Register Belasting Adviseurs
Meer over Zuits

Zuits is een afkorting van Zirkzee Universal Innovative Tax Solutions, maar ook een knipoog naar de Netflix serie “Suits”. Bij Zuits dragen we echter niet standaard strakke pakken, maar bieden wel strakke “tailormade” fiscale diensten tegen passende vergoedingen.

Eerlijk & Onafhankelijk

Door de samenwerkingsvorm kan Zuits onafhankelijke fiscale advisering aanbieden met achtervang van een professioneel accountantskantoor. Het betreft aanvullende innovatieve fiscale advisering wat ook bovenop de diensten van jouw bestaande accountantskantoor of boekhouder kan worden aangeboden in de vorm van een second opinion, fiscale sparringspartner of gewoon even een kritische onafhankelijke blik.

Zuits = Tailormade innovative tax solutions that fit!

Onze pakketten
Start-up

Exclusief voor Start-up’s hebben we het Small abonnement opgesteld, waarin de elementaire fiscale werkzaamheden inbegrepen zijn vanuit de primaire klantbehoefte aan fiscale begeleiding. Zeker als Start-up is het belangrijk een fiscaal optimale structuur op te zetten…

Medium

In het Medium abonnement zijn de elementaire fiscale werkzaamheden inbegrepen vanuit de minimale klantbehoefte aan fiscale begeleiding, waaronder 1x per kwartaal een adviesgesprek en voldoende ruimte voor vragen tussendoor per telefoon en e-mail….

Large

In het Large abonnement zijn de standaard fiscale werkzaamheden inbegrepen vanuit de uitgebreidere klantbehoefte aan fiscale begeleiding, waaronder 6x per jaar een adviesgesprek en voldoende ruimte voor vragen tussendoor per telefoon en e-mail

XLarge

In het XLarge abonnement zijn uiteraard de standaard fiscale werkzaamheden inbegrepen vanuit de klantbehoefte aan optimale fiscale begeleiding, waarbij ten opzichte van de andere abonnementen algemene adviesgesprekken, telefoontjes en e-mails inbegrepen zijn …